Tõrva JK võitis esimese Eesti Karika mängu – Uudised ja teated – Helme Vallavalitsus

09. juuni 2014

Tõrva JK võitis pühapäeval toimunud esimese Eesti Karika mängu!

Kui Aspeni põhitegevuseks on lammutamine, siis Tõrva kivimüürist jagu ei saadud. Tõrva JK võitis Vastseliina FC Aspenit koguni 6:0

Mängu alguses suutis Aspen kaks-kolm võimalust tekitada aga siis kiilus hammasratas vist kinni ja JKT valas külalised tõrvaga üle. Nüüd haaras Tõrva ohjad ja hakkas ratsutama. 

Oliver Suur andis piitsa ja skooris 24 minutil. Kohe paar minutit hiljem tegi JKT kapten Alvar Kasak ilusa vaheltlõike, mängis Aspeni väravavahi üle ja lõi värava. Kuna Oliver peab järgmise liigamängu kaartide tõttu vahele jätma, siis seekordsel Karika mängul oli mehel võidujanu nii suur, et andis hobesele aina kaeru juurde ja paugutas veel 3 väravat. 

Meeskond ja fännid tunnevad suurt rõõmu vana Tõrva ründelegendi Martin Orlo üle, kes sai 69 minutil samuti jala valgeks. Nüüd peaks Orlol sihik paigas olema ja järgmine nädal on vaja uuesti salv täis laadida, et tulistama hakata.

Sport nõuab ohvreid! Teiseks poolajaks sisse tulnud seekordne jokker Robert Hansson sai mõnikond minutit mängida ja siis kukkus õnnetult õla peale, mille tagajärjel õlg paigast liikus. Õnneks laabus kõik ilma suurema traumata. Õlga vastu seina küll tagasi ei löönud aga kuna Robert on vana Mel Gibsoni ”Surmarelv” austaja, siis puhtalt mõttejõul lupsas õlg kohale tulnud kiirabiautos tagasi. 

Klubi soovib head paranemist Robertile, kes on asendamatu keskväljamootor! 

SUURED TÄNUD KOHALE TULNUD FÄNNIDELE! 
Tuleval nädalavahetusel kohtume taas Vastseliina FC Aspeniga, kuid nüüd juba liigamängu raames. Paraku on mitmed põhimehed rivist väljas, aga õnneks on meil olemas Tõrva Sparta armee kes tulevad kaasaelama, et oma poisid võidule viia, sest kaotada ei tohi!

Autor: Marek Vister, Tõrva jalgpalliklubi

Greaton

Jaga