Tankla TV hakkab kajastama Tõrva Loitsu tegemisi – Uudised ja teated – Helme Vallavalitsus

27. juuni 2013

Valgamaa Noorsootöökeskuse Tankla poolt koordineeritav Tankla TV ja Tõrva Linnavalitsus on alustanud koostööd 10. augustil Tõrvas toimuva suurejoonelise kontsert-etenduse Tõrva Loits 2013 ettevalmistavate tegevuste kajastamiseks Internetis videouudiste formaadis 

Kokkuleppe järgi hakkab Tankla TV võttemeeskond filmima Tõrva Loitsuga seotud ettevõtmisi, mis eelnevad 10. augusti õhtul toimuvale vabaõhu kontsert-etendusele. Oluline on siinkohal märkida, et noored korraldavad ise filmimise, operaatoritöö ja intervjuude teostamise. Praeguseks on valminud juba esimene videoklipp, kus lavastaja Mart Koldits tutvustabTõrva veskijärve ääres loitsuga seotud plaane ja mõtteid. Klipp on leitav aadressidelt https://www.facebook.com/torvaloits ja https://www.youtube.com/watcv=3KrzwOgdreI&feature=youtu.be   Nii Tankla TV Tõrva-Helme piirkonna eestvedaja Margo Metsoja kui kaTõrva abilinnapea ja Tõrva Loits 2013 peakorraldaja Maido Ruusmann leiavad, et meediahuviliste noorte kaasamine Tõrva linna jaoks oluliste ettevõtmiste ettevalmistamisse ja kajastamisse on positiivne algatus,mida soovitakse rakendada ka tulevikus. “Noorte ja linna ühiseks eesmärgiks on Tõrva igakülgne tutvustamine, mida annab edukalt korraldada läbi videoreportaaz(ide tegemise,” lisas abilinnapea Ruusmann. Lõuna-Eesti suurimaid vabaõhu üritusi Tõrva Loits toimub käesoleval aastal juba kuuendat korda. 10. augusti õhtul esinevad ürituse raames Jaan Tätte ja ansambel Udupasun, Tanel Padar& The Sun ja Tõrva neidudekoor.

Õhtut jääb lõpetama suurejooneline vabaõhu-vaatemäng “The Greatest Hits of Kalevipoeg”. Lisaks on ettevõtmisesse kaasatud 300 tantsijat, 200 koorilauljat ja maailma suurimad trummid. Tulevaatemängu loovadTrikivabrik ja Valgusfestival Tulemeistrid. Rohkem infot Tõrva Loits 2013 kohta leiab aadressilt www.tõrvaloits.ee .

Lisainfo:

Maido Ruusmann

Tõrva Loits 2013 peakorraldaja 529 7969

maidotorva.ee

  Greaton

Jaga