Toiduhügieeni koolitus toidukäitlejatele – Uudised ja teated – Helme Vallavalitsus

11. veebruar 2013

01.03.2013 – VALGA, Kesk tn 12, Valga Maavalitsus, kell 10.00-15.00 Sihtrühm: kõik toidukäitlejad.

Eesmärk: Toiduhügieeni koolitus on toidukäitlejatele ette nähtud Toiduseadusega ning Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusega nr. 852/2004 (29.04.2004)- toiduainete hügieeni kohta.   Käsitletavad teemad: * toiduhügieeni põhimõtted * mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid * toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgitused ja -infektsioonid * toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine * toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll * käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed * puhastamine ja desinfitseerimine * kahjuritõrje * isiklik hügieen * HACCP põhimõtted * toitu käsitlevad õigusaktid * toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele Vajadusel venekeelsed konspektid ja testid. Lektor: ülle Kaasik Koolitustasu: 20 €, lisandub 20% käibemaks Hind sisaldab loengut, koolitusmaterjale, kohvipausi ja testi positiivse täitmise korral tunnistust. Registreerumine: ülle Kaasik Kaasik Koolitus Oü 55649399

www.kaasikkoolitus.eu

Greaton

Jaga